Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player
Avís legal

L’Ajuntament de Sort no es responsabilitza de la informació no elaborada per aquesta entitat o publicada sense el seu permís. Tampoc es fa responsable de la informació continguda en pàgines web alienes connectades directament o indirecta per enllaços amb les pàgines d’aquesta web. La presència d'enllaços en les pàgines d’aquesta web té finalitat merament informativa i no suposa en cap cas suggeriment, invitació o recomanació d'aquests enllaços.

Es declina qualsevol responsabilitat que es derivi de la mala utilització dels continguts de les pàgines d’aquesta web i es reserva el dret d'actualitzar-los, eliminar-los, limitar-ne o a impedir-ne l'accés quan ho consideri convenient.

L’Ajuntament de Sort no es responsabilitza dels possibles errors de seguretat que es poguessin ocasionar per utilitzar ordinadors infectats amb virus informàtics. Tampoc es responsabilitza dels errors ocasionats per la utilització de navegadors amb versions no actualitzades.

No és permès, d'acord amb la legislació vigent, la còpia, reproducció, distribució, comercialització o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb la informació d'aquestes pàgines de la web www.sortturisme.com , sense l'autorització prèvia de l’Ajuntament de Sort.

Informació corporativa (LSSICE)

Dades del responsable de http://www.tuirsmesort.com/

Titular: Ajuntament de Sort
C.I.F.: P2526100I
Adreça: Dr. Pol i Aleu, 13; 25560 Sort (Pallars Sobirà)
Tel.: (+34)973620010
Fax.: (+34)973620064
E-mail: turisme@sort.cat

Copyright i propietat industrial
- Els models d'utilitat (Llei, 11/1986, de 20 de març, de patents)
- Les marques, logotips i altres signes distintius (Llei 17/2001, de 7 de desembre, de marques)
- Els models, esquemes i dibuixos industrials
- Les patents (Llei 11/1986, de 20 de març, de patents)

Els textos, imatges, animacions, dissenys i arquitectures de l’informació digital continguts en aquest web són propietat exclusiva de l’Ajuntament de Sort. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, han de tenir el consentiment exprés de l’Ajuntament de Sort.

Llei de protecció de dades (LOPD)

En compliment del que s’estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter personal, l’informem que, omplint qualsevol formulari en aquesta site, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers de l’ajuntament de Sort, amb la fi d’informar i atendre les seves demandes tot protegint-les de terceres persones que no gaudeixin del seu consentiment exprés. Tanmateix, l’informem de la posibilitat d’exercir el dret d’accés, rectificació o cancel·lació de les seves dades de caràcter personal enviant un correu electrònic a turisme@sort.cat o adreçant-se per carta a “Ajuntament de Sort; Dr. Pol i Aleu, 13; 25560 Sort (Pallars Sobirà), indicant clarament en l'assumpte: Tutela de Drets LOPD.

La pàgina web de “turismesort”, sol·licita o pot sol·licitar als seus usuaris dades de caràcter personal: nom, cognoms, adreça, etc., per tal de poder realitzar la tramitació sol·licitada per l'usuari, complint les condicions de seguretat i confidencialitat exigides per la legislació vigent en cada cas.

Aquestes dades s'integren en els corresponents fitxers informatitzats del “turismesort” amb la legislació o normativa vigent en cada cas.

L’Ajuntament de Sort garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures, d'ordre tècnic i organitzatiu, que garanteixen la seguretat d'aquestes dades.

 

 

img

img

img

img

 

Bienvenidos a Sort

Presentación
Plano del municipio
Govierno y instituciones
Población
Zona horaria
Cómo llegar
Tradiciones y costumbres
Comercio y artesania
Salimos por sort
Fiestas y celebraciones
Sort, mucho por hacer
Sort con niños
Sort accesible


La vila comtal de Sort

Presentación
Plano de la vila


Vall d'Àsua i Batlliu

imgimg

Un paseo por Sort

Galería fotográfica
Visita 3d
Vídeos i reportajes


Naturaleza

Parque nacional
Parque natural
Parques y jardines
Deportes en libertad
Senderismo
Flora
Fauna


Cultura

Agenda
Monumentos
Museos
Exposiciones
Rutas literarias
Film office

imgimg

Biblioteca


Gastronomía

Productos de la tierra
Restauración
Asociación la xicoia


Deporte

Turismo deportivo
Turismo activo
Instalaciones deportivas
Centro BTT
Clubs deportivos
Competiciones deportivas
Rally Int. Noguera Pallaressa
Sort 2010

 

imgimg

Rutas

A pie
En BTT
A caballo
En 4x4
En Turismo
Guiadas
Miradores
Literarias
Fauna
Pirineos comtal
Mariposas
Camino de la libertad
Camíno natural de Sort


Guia de servicios

Teléfonos de interés

Contacto

 

 

Turisme de Sort | Aviso legal | Política de privacidad | Contacto | Diseño web Imaginalia